الگوی AB=CD محبوب ترین الگو هارمونیک
الگوی AB=CD بخشی از الگوهای هارمونیک است که از محبوبیت بسیار بالایی در بین معامله گران برخوردار است. در الگوی ABCD کاربر می تواند بر اساس شرایط موج قبلی، اهداف احتمالی برای موج پیش رو را پیش بینی کرده و حد ضرر یا حد سود خود را مشخص کند. برای مثال اگر موج قبلی یا همان AB برابر با 100 پیپ باشد، می توان برای موج CD نیز 100 پیپ در نظر گرفت.
الگوی صعودی AB=CD
یک الگوی صعودی AB=CD باید شرایط خاصی را داشته باشد تا بتوان بر اساس آن تحلیل و معامله کرد که در زیر به بخشی از این شرایط اشاره شده است:
- AB=CD
- BC 0.618 بتواند AB را پوشش دهد
- CD بتواند محدوده 1.618 از موج قبلی را پوشش دهد
- مدت زمان برای AB و CD یکسان باشد. یعنی برای مثال هر دو در 5 روز تمام شده باشند
بر اساس شمارش کندل ها می توان دقت یک الگوی ABCD را انداره گیری کرد. یعنی برای مثال اگر در شمارش، موج AB برابر با 12 کندل بود، در صورت درست بودن الگوی استاندارد، باید موج CD نیز 12 کندل باشد.
الگوی نزولی AB=CD
الگوی نزولی مانند الگوی صعودی از قوانین مشابه پیروی می کند و همه می توانند از قوانین مشترک استفاده کنند.
- AB=CD
- ضلع BC باید 0.618 از ضلع AB را پوشش دهد
- CD در محدوده 1.618 به پایان برسد
- طول AB با طول CD از نظر زمانی یکسان باشد
نقطه D با تکمیل شدن ضلع CD به شرط اینکه حالت AB=CD شکل گرفته باشد، تعریف می شود. همچنین 161.8 به عنوان نوار قیمت پایه شناخته می شود و می تواند به عنوان محدوده های حد سود یا حد ضرر مورد استفاده قرار گیرد. در صورتی که یک الگو بر اساس زمان یکسان نباشد، می توان بر اساس مسافت طی شده یا پیپ یکسان، حساب کرد. برای مثال در صورتی که طول AB در 10 روز 100 پیپ را پر کرده باشد، اما همین 100 پیپ در طول 12 روز در ضلع BC تشکل شده باشد می توان گفت الگوی AB=CD ایجاد شده است.
الگوی ABCD مشخص می کند که در چه مختصاتی باید حد سود یا زیان را مشخص کرد. در شرایطی که قصد معامله بر اساس الگوی AB=CD را داشته باشید باید به شرایط شکل گیری نقاط پیوت و چرخشی دقت کنید. چون دقیقا نقاطی است که می توانید برای نقاط سه گانه استفاده کنید و در نهایت نقطه D را شناسایی کنید.
برخی از معامله گران از نقطه C برای شناسایی دقیق حد ضرر استفاده می کنند.
برای مشخص کردن حد سود می توان از 50 درصد موج قبلی استفاده کرد. همین عامل می تواند باعث شود تا معامله گران به سود بسیار زیاد با احتمال موفقیت بالا دست پیدا کنند.
نتیجه گیری
الگوی ABCD یکی از مهمترین الگوهای هارمونیک در بازارهای مالی است که می تواند به شما در تحلیل کمک کرده و نقاط دقیق تری برای نقاط حد سود و حد ضرر مشخص کند.
اشتباهات رایج در معاملات الگوی ABC
اشتباهات رایجی وجود دارد که افراد هنگام تلاش برای قرار گرفتن در معرض یک معامله با استفاده از الگوی ABCD مرتکب می شوند. این موارد می تواند شامل موارد زیر باشد:
- عجله برای شروع معامله قبل از تشکیل کامل الگو
- اشتباه گرفتن الگو با نمادهای مشابه
- عدم دقت در تشخیص الگو در زمان شکل گیری
- نگه داشتن موقعیت خود برای مدت طولانی بدون تنظیم حد سود و حد زیان
با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید ( یوتیوب ، تلگرام ، اینستاگرام ، توییتر )
دیدگاه ها بسته شده است
امکان ارسال نظر وجود ندارد.