اسکالپینگ چیست؟ 4 استراتژی دقیق برای اسکالپ کردن
صرف نظر از مدت زمانی که در بازارها معامله کرده اید، به احتمال بسیار زیاد در برخی مواقع در مورد به اصطلاح اسکالپرها یا اسکالپینگ شنیده اید نوعی از معامله گران که سود خود را از طریق انجام یک سری معاملات کوچک و کوتاه مدت به دست می آورند. اگر به دنبال یافتن این موضوع هستید که آیا این روش تجاری محبوب برای نیازهای شما مناسب است یا خیر، توصیه میکنم به خواندن ادامه دهید.
اسکالپینگ چیست و چرا معامله گران آن را دوست دارند؟
همانطور که در بالا اشاره کردیم، اسکالپینگ یک استراتژی معاملاتی است که شامل باز و بسته شدن سریع پوزیشن های کوتاه مدت است. اساساً، اسکالپرها با کسب سودهای کوچک که در طول زمان انباشته میشوند، درآمد کسب میکنند. این بدان معناست که آنها اغلب در دهها معامله کوچک پشت سر هم شرکت میکنند، که به ترکیبی از تحلیل های دقیق بازار و یک برنامه معاملاتی دقیق نیاز دارد.
اسکالپینگ را به عنوان یک استراتژی دقیق ضربه و اجرا در نظر بگیرید که به جای نگهداری دارایی ها در مدت زمان طولانی، معاملات به محض شروع به کسب سود بسته می شوند و معاملات جدید جای آن ها را می گیرند تا زمانی که معامله گر از نتیجه نهایی راضی باشد. اگر به درستی انجام شود، یک اسکالپر خوب به طور بالقوه می تواند درآمد بیشتری در یک روز کاری نسبت به زمانی که صرفاً موقعیت های طولانی داشته باشد، کسب کند.
سوئینگ تریدینگ ( Swing Trading ) چیست؟
اسکالپینگ در مقابل سایر روش های معاملاتی
اگر با موارد دیگر سبک های محبوب معاملاتی آشنا هستید، می دانید که هر یک از آنها اساساً متفاوت از هم هستند و نوع معامله گری خاصی را ارائه می دهد. همین موضوع را میتوان در مورد اسکالپینگ نیز گفت، که بر اساس یک ایده ساده ساخته شده است. اساس کار این روش اولویت دادن به حرکتهای کوچکتر بازار نسبت به حرکت های بزرگ تر است. زیرا معمولاً زمانبندی مناسبتر و در نتیجه میتواند سودآورتر باشد.
یکی از اصلیترین دلایلی که اسکالپرها برای تقسیم حجم معاملاتی بزرگ به دهها معامله کوچک دچار مشکل میشوند، کاهش میزان ریسک آنهاست.از آنجایی که زمان صرف شده برای هر معامله بسیار کوتاه است، احتمال کمی وجود دارد که یک اسکالپر تحت تأثیر یک نوسان شدید ناگهانی در قیمت دارایی قرار گیرد. مزیت دیگر در اینجا این است که زمان کمتری برای پیشبینی جهت حرکتهای کوتاهتر در مقابل پیشبینیهای بلندمدت نیاز است.
پیوت چیست ؟ چگونه دقیق ترین پیوت ها را شناسایی کنیم؟
بعضی از بهترین استراتژی های اسکالپینگ
اسکالپینگ گاهی اوقات ممکن است کمی فنی شود، بنابراین مهم است که حداقل با برخی از محبوبترین ابزارهای تحلیل تکنیکال بازار آشنا شوید. در زیر، چهار تاکتیک پرکاربرد را که اسکالپرها برای شناسایی سریع نقاط ورود به بازار دنبال میکنند را بررسی خواهیم کرد.
تاکتیک شماره 1: نوسانگر تصادفی یا استوکاستیک
این اندیکاتور حرکت بازار را اندازه گیری می کند و برای پیش بینی زمان پایان روند قیمت استفاده می شود. مقادیر استوکاستیک زمانی را به ما نشان میدهند که یک دارایی بیش از حد خرید یا بیش از فروش شده است و از 0 تا 100 متغیر است. برای مثال، مقادیر زیر 20 نشاندهنده بازار بیشخرید است، در حالی که مقادیر بالای 80 نشاندهنده بازار بیشفروش است.
در زمینه معاملات اسکالپینگ، میتوانیم از این اندیکاتور برای جستجوی الگوها در یک بازار پرطرفدار استفاده کنیم، به عبارت دیگر، برای تعیین اینکه آیا مرتباً در حال افت و افزایش است یا آنچه میبینیم یک رویداد یکباره است.می توان از ابزارهای کمکی استفاده کرد. اگر بازار متلاطم باشد، معمولاً به هر دو حد 20/80 تعیین شده توسط نوسانگر تصادفی، همانطور که در نمودار قیمت زیر نشان داده شده است، واکنش نشان می دهد.
اندیکاتور ADR – پیش بینی میزان نوسانات روزانه
در اینجا، فلش های قرمز نقاط ورودی برای معاملات خرید را نشان می دهد. اسکالپرها در این نقاط پایین وارد بازار میشوند و به محض اینکه اندیکاتور به بالاترین حد خود برسد یا در صورت مشاهده یک متقاطع نزولی، یعنی زمانی که خط سبز به زیر خط زرد میرسد، از معامله خارج میشوند.
در این مورد، همان اصل اساسی مانند بالا اعمال می شود. با این حال، این بار، از آنجایی که بازاری با روند نزولی داریم، اسکالپرها بهجای خرید پایینترین قیمتها، به محض مشاهده یک متقاطع نزولی، با فروش اوجها وارد بازار میشوند، همانطور که با فلشهای قرمز مشخص است.
تاکتیک شماره 2: میانگین متحرک
میانگین متحرک به ما کمک می کند تا تعیین کنیم میانگین قیمت بازار یک ابزار مالی معین در یک دوره زمانی خاص چقدر است. اسکالپرها اغلب از این اطلاعات برای خرید وقتی که قیمت اندیکاتور از مرز MA بالاتر می رود استفاده می کنند و زمانی که به زیر آن می رسد می فروشند. در معاملات روزانه خود، اسکالپرها تمایل دارند از سه میانگین متحرک (دو میانگین کوتاه مدت و یکی بلندمدت) برای تعیین دقیق روند بازار استفاده کنند.
تحلیل زمانی – پیش بینی زمان رسیدن قیمت به هدف
در این نمودار قیمت، ما از میانگین های زیر استفاده می کنیم:
میانگین متحرک 5 روزه (حرکات را در محدوده 5 شمع دنبال می کند)
میانگین متحرک 20 روزه (حرکات را در محدوده 20 شمع دنبال می کند)
میانگین متحرک 200 روزه (حرکات را در محدوده 200 شمع دنبال می کند)
در نمودار بالا، MA بلندمدت (200 دوره) در حال افزایش است. این به این معنی است که برای گرفتن هر موقعیتی در جهت روند، MA پنج روزه باید بالاتر از MA 20 دوره باشد. در این حالت، این واگرایی با فلش های قرمز مشخص می شود.
انواع نمودارهای معاملاتی در بازار های فارکس، سهام و ارز دیجیتال
هنگام استفاده از میانگین های متحرک، مهم است که به یاد داشته باشید که تمرکز شما نباید روی استفاده از هر فرصتی که برایتان پیش می آید، بلکه روی انجام معاملات ایمن باشد . به طور معمول، بهتر است تنها پس از ارزیابی کامل ریسک و پس از قرار دادن توقف های استراتژیک یا حد ضرر وارد بازار شوید تا زیان های بزرگ را محدود کنید.
تاکتیک شماره 3: اندیکاتور RSI
RSI (شاخص قدرت نسبی) یکی از قدیمی ترین شاخص های موجود است. از آن برای مقایسه “قدرت” سقف و کف دارایی در یک بازه زمانی خاص برای پیش بینی هر گونه افزایش ناگهانی و در نتیجه به حداقل رساندن ضرر استفاده می شود. مشابه نوسانگر تصادفی، مقادیر آن نیز بین 0 تا 100 متغیر است. با این حال، بر خلاف نوسانگر، مقادیر بالای 30 معمولاً نشانه بازار فروش بیش از حد است، در حالی که مقادیر بالای 70 نشان دهنده بازار بیش از حد خرید است. اسکالپرها از RSI برای شناسایی نقاط ورود به بازار استفاده می کنند که از جهت روند غالب پیروی می کنند.
در نمودار بالا، می بینیم که روند عمدتاً صعودی است، همانطور که با افزایش میانگین متحرک نشان داده شده است. این بدان معنی است که هر افت در روند، مانند آنچه با فلش قرمز نشان داده شده است، می تواند به نقاط ورود بالقوه برای اسکالپرها تبدیل شود . استراتژی در اینجا ساده است: اسکالپرها زمانی که اندیکاتور RSI به 30 می رسد و شروع به بالا رفتن مجدد می کند، وارد مارکت می شوند و معاملات خود را فعال می کنند.
برعکس، هر بار که RSI به مقدار 70 می رسد و سپس به آرامی مانند مثال دوم کاهش می یابد، به جای آن یک فرصت فروش و معامله SELL ایجاد می شود.
تاکتیک شماره 4: شاخص سهموی SAR
اندیکاتور SAR (توقف و معکوس) توسط همان شخصی که RSI را ایجاد کرده است ایجاد شده است و برای پیشبینی جهت قیمت دارایی و همچنین هشدار دادن به معاملهگران در صورت تغییر آن جهت استفاده میشود. از طریق یک الگوی تغییرات قیمت و روند به صورت نقطه در بالا و پایین شمعها نمایش داده میشود. نقاط زیر شمع ها نشانه بازار صعودی هستند و بالعکس، در حالی که هرگونه تغییر الگوی ناگهانی نشان می دهد که روند جدیدی ( صعودی یا نزولی ) در شرف شروع است.
چگونه با چنگال اندروز تحلیل تکنیکال دقیق انجام دهیم؟
با نگاهی به نمودار بالا، دو چیز به ما می گوید: فرصت های فروش (زمانی که قیمت زیر نقطه ها است) و خرید (زمانی که قیمت بالاتر از نقطه است). بسته به بازار انتخابی، اسکالپرها می توانند هم حرکت های صعودی و هم نزولی را مشاهده کنند.
آیا به فکر تقویت بازار هستید؟
در حالی که اسکالپینگ یک استراتژی کاملاً عملی است، برای همه مناسب نیست، زیرا به نظم و انضباط زیادی نیاز دارد و اغلب میتواند زمانبر و حوصله سربر باشد که بسیاری نمیتوانند از عهده آن برآیند. اگر تصمیم گرفتید در مسیر اسکالپر حرفه ای قدم بردارید، در اینجا نکاتی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:
– مطمئن شوید که وقت آزاد کافی دارید: بر خلاف استراتژیهای بلندمدت که به شما این آزادی را میدهند که هر از چند گاهی از پلتفرم فاصله بگیرید، اسکالپینگ اغلب باعث میشود تمام مدت معامله را روی صندلی و میزکار بچسبید، زیرا نقاط ورودی یک ثانیه ظاهر میشوند و در ثانیه بعد ناپدید میشوند. بنابراین این روش به افرادی که مشاغل روزانه یا سایر تعهدات زمانی قابل توجه دارند توصیه نمی شود.
دنبال معاملات نباشید: از آنجایی که اسکالپینگ مستلزم انجام چندین معامله است، ریسک خطای پرهزینه ناشی از ارزیابی ضعیف ریسک یا افزایش سطح استرس با پیشرفت روز به طور تصاعدی افزایش می یابد. اگر نظم و حوصله کافی برای معامله فعال برای ساعت ها را ندارید، بهتر است به جای آن به استراتژی های سرمایه گذاری بلندمدت نگاه کنید، جایی که سطح استرس و تعهد عموماً بسیار پایین تر است.
مطمئن شوید که از حد ضرر در جای مناسب استفاده کرده اید: رایج ترین اشتباه اسکالپرهای مبتدی نادیده گرفتن هرگونه اقدامات ایمنی مانند سطوح توقف مناسب است. در حالی که ورود و خروج سریع از بازارها ممکن است در ابتدا هیجان انگیز به نظر برسد، اما اگر بی دقت از یک معامله به معامله دیگر بدون پیروی از یک برنامه معاملاتی واضح بپرید، می تواند به سرعت به فاجعه تبدیل شود.
نتیجه گیری
اسکالپینگ به درستی قلب معامله گران را به دلیل مزایای فراوان خود به دست آورده است که بزرگترین آنها در معرض خطر کمتر در مقایسه با سایر سبک های معاملاتی است. با توجه به آنچه گفته شد، اگر میخواهید حرفهای شوید، پس داشتن دانش اساسی در مورد نحوه عملکرد بازارها، نحوه انجام تحلیل تکنیکال با استفاده از RSI و سایر اندیکاتورها و اتخاذ رویکردی منظمتر نسبت به تجارت، به طور کلی، تضمین میکند که شما از لحاظ ذهنی و مهارتی به خوبی مجهز می شود تا با هر چیزی که بازارها تصمیم می گیرند به سمت شما بیایند مقابله کند.
با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید ( یوتیوب ، تلگرام ، اینستاگرام ، توییتر )
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
دیدگاه ها بسته شده است
امکان ارسال نظر وجود ندارد.