چه چیز باعث تغییر قیمت ارز در فارکس می شود؟
جفت ارزهای فارکس و CFD به طور مداوم در نوسان بوده و هر لحظه تغییر می کنند. تغییرات قیمت می تواند کوچک و قابل اندازه گیری بر اساس پیپ باشد، یا تغییرات قیمت می تواند بسیار زیاد باشد و به میزان ده ها و یا صدها دلار جابه جا شود. به میزان تغییرات صورت گرفته همراه با میزان پیپ کسب شده، سود معامله گفته می شود. قیمت ارز در فارکس در تحلیل تکنیکال و تحلیل فاندامنتال مهم و باارزش است.
عوامل متعددی بر عرضه و تقاضای بازار برای جفتهای فارکس و CFD فشار میآورد که منجر به تغییرات قیمت میشود. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد.
اقتصاد و سیاست
در رابطه با جفت ارزهای فارکس، یک عامل اصلی که میتواند بر قیمت آنها تأثیر بگذارد، رویدادهای اقتصادی و سیاسی است. معامله گران فارکس تحولات و خبرهای اقتصادی و سیاسی در کشورهایی را که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با ارزهایی که در آن معامله می کنند مرتبط است، تحلیل و بررسی خواهند کرد. دادههای مثبت اقتصادی میتواند به این معنا باشد که میتوان انتظار داشت پول یک کشور نسبت به ارز دیگر افزایش یابد، در حالی که رویدادهای سیاسی نگرانکننده و منفی ممکن است باعث کاهش ارزش پول یک کشور نسبت به ارز دیگر شود.
بانک های مرکزی در قیمت ارز در فارکس
اقدامات بانکهای مرکزی نیز عامل اصلی است که میتواند بر قیمتگذاری جفت ارز تاثیر بگذارد. برنامه بانک مرکزی برای افزایش یا کاهش نرخ بهره شاید قوی ترین این اقدامات باشد. بانک های مرکزی همچنین می توانند به منظور تقویت یا تضعیف مصنوعی یک ارز نسبت به ارز دیگر در بازارهای ارز مداخله کنند. برای این کار، بانک مرکزی با استفاده از ذخایر ارزی خود ارز خود را خریداری می کند یا ارز خود را می فروشد و ذخایر ارزی را به دست می آورد. از مهمترین بانک های مرکزی جهان می توان به فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا اشاره کرد.
تاثیر احساسات بازار در قیمت ارز در فارکس
با این حال، گاهی اوقات قیمت ارز بدون توجه به آنچه که ممکن است در واکنش به عوامل اقتصادی، سیاسی و تصمیمات بانک مرکزی انتظار می رود، حرکت نکرده و معامله گران را به چالش های بزرگی بکشد.
در این موارد، معاملهگران ممکن است غیرمنطقی و احساسی عمل کنند یا عوامل خارج از این حوزهها را مهمتر در نظر بگیرند که این خود نیز می تواند از عوامل شکست در معامله گری شود.
با ما در شبکه های اجتماعی همراه باشید ( یوتیوب ، تلگرام ، اینستاگرام ، توییتر )